Valorile noastre

VINCI Energies se bazează pe cinci valori: încredere, împuternicire, spirit antreprenorial, responsabilitate și solidaritate. Sângele său vital este reprezentat de valorile umane care sunt pe deplin întruchipate de fiecare dintre cei din unitățile sale de afaceri. Aceste valori încurajează cultura serviciilor și modelul de management al VINCI Energies:

Véronique Matignon

Modelul nostru organizațional bazat pe împuternicirea managementului este o parte esențială a identității noastre. Acesta depinde, la rândul său, de capacitatea angajaților noștri de a pune în practică cultura noastră corporativă și de a adopta valorile noastre – încredere, spirit antreprenorial, solidaritate, împuternicire și responsabilitate -.


Véronique Matignon VP of Human Resources

Încredere

Încrederea stă la baza valorilor de împuternicire, responsabilitate și spirit antreprenorial, permițând fiecăruia să își demonstreze talentele. Alegem să construim relații de lucru bazate pe încredere. Încrederea este acordată, câștigată și recompensată, astfel încât toată lumea să lucreze împreună.

Responsabilizare

Fiecare unitate de afaceri își dezvoltă propria strategie operațională și comercială pentru a răspunde nevoilor clienților și pentru a anticipa tendințele de pe piețele lor. În cadrul unităților noastre de afaceri, fiecare angajat este liber să dea dovadă de inițiativă, ceea ce încurajează inovația.

Spirit antreprenorial

Recunoaștem capacitatea fiecăruia de a da dovadă de inițiativă, de a cântări riscurile, de a-și imagina succesul și de a-l atinge. Știm cum să ne punem în comun competențele pentru a răspunde la proiecte complexe și pentru a le oferi clienților noștri servicii și procese complete, rămânând în același timp fideli rețelei noastre de unități de afaceri de dimensiuni medii.

Responsabilitate

Conștientizarea angajaților noștri cu privire la responsabilitățile lor, indiferent de rolul sau nivelul lor în cadrul organizației, este esențială pentru succesul nostru. Toată lumea este responsabilă pentru colegii, proiectele, clienții și unitatea de afaceri.

Solidaritate

Ne demonstrăm solidaritatea prin faptul că lucrăm în cadrul unei rețele pentru a împărtăși cunoștințe, activități și resurse în cadrul VINCI Energies pentru o mai mare eficiență și capacitate de reacție. Angajații și unitățile noastre de afaceri dau dovadă de solidaritate și prin implicarea în societatea civilă.