Industrie

VINCI Energies colaborează cu clienții săi industriali pentru a face instalațiile și echipamentele lor industriale mai productive și procesele lor mai eficiente și pentru a le reduce consumul de energie.

este marca VINCI Energies dedicată industriei.

Prin marca noastră Actemium, furnizăm o gamă de soluții și servicii sigure și durabile pe parcursul întregului ciclu de viață industrial, de la consultanță, proiectare și inginerie până la construcție, punere în funcțiune și întreținere.

Ne folosim expertiza noastră în domenii precum ingineria electrică și termică, automatizarea, procesarea datelor industriale și ingineria mecanică pentru a veni în sprijinul clienților noștri industriali. În calitate de integrator, unitățile noastre de afaceri se concentrează pe îmbunătățirea avantajului competitiv al clienților lor prin utilizarea unor soluții inovatoare – cum ar fi robotizarea, gemenii digitali, realitatea augmentată sau aplicațiile de realitate virtuală – pentru a îmbunătăți în mod constant eficiența generală a unei uzine.

Combinăm expertiza noastră dovedită cu abordarea noastră sectorială și cu efectul de rețea pentru a produce soluții eficiente, adaptate la fiecare client în parte.

Ne sprijinim clienții în instalarea, întreținerea și optimizarea sistemelor lor de refrigerare și în reducerea impactului acestora asupra mediului. Le Réseau Froid cuprinde 20 de companii din cadrul VINCI Energies, specializate în refrigerare industrială și comercială, precum și în tratarea aerului.

Răspundeți provocărilor industriei 4.0

Tehnologia avansată de fabricație, operatori augmentați, funcții predictive, eco-eficiență, fabrici bazate pe date etc.
Alăturându-vă uneia dintre unitățile noastre de afaceri dedicate industriei, veți contribui la dezvoltarea de soluții și servicii multitehnice de durată pe parcursul întregului ciclu de viață industrial.

Take a look at our careers