Soluții pentru construcții

Soluțiile noastre combină eficiența energetică și progresul tehnologic pentru a face clădirile mai inteligente, mai durabile și mai eficiente.

este marca VINCI Energies dedicată managementului instalațiilor. Lucrările sunt realizate sub mărci locale.
Building Solutions este numele dat tuturor acestor activități pentru VINCI Energies.

Rețeaua Building Solutions operează pe tot parcursul ciclului de viață al clădirilor, combinând inginerie și lucrări, cum ar fi întreținerea multitehnică și serviciile pentru utilizatorii finali, ca parte a gestionării instalațiilor. Unitățile de afaceri oferă servicii de proiectare, instalare, exploatare și renovare pentru toate tipurile de clădiri, pentru a crea și întreține situri care sunt mai durabile, mai eficiente, mai confortabile, mai sigure și mai scalabile.

Expertiza Building Solutions acoperă întreaga gamă de sisteme și echipamente tehnice care dau viață clădirilor: electricitate, climatizare, ventilație, încălzire, instalații sanitare, securitate la incendiu, supraveghere video, control al accesului și supraveghere tehnică. Exploatarea și întreținerea asigură performanța pe termen lung și optimizează ciclul de viață al clădirii, cu ajutorul întreținerii predictive, eficienței energetice, hiperviziunii multi-site, IoT, clădirilor conectate și multe altele.

Inginerie și lucrări

Atât în proiectele de construcție, cât și în cele de renovare a clădirilor, mărcile locale specializate în inginerie și lucrări se implică în amonte pentru a proiecta și instala sisteme care să facă clădirile mai inteligente și mai durabile și mai eficiente.

Aceste unități de afaceri dau viață clădirilor prin furnizarea de ventilație, apă, căldură, frig, energie și informații.

Întreținere tehnică și Facility Management

VINCI Facilities își valorifică expertiza vastă pentru a susține performanța clădirilor pe termen lung prin furnizarea unui serviciu personalizat de management al instalațiilor. Reunind întreținerea, exploatarea și serviciile multitehnice, soluțiile sale țin cont de clădiri, de ocupanții acestora și de mediu.
VINCI Facilities joacă un rol activ în bunăstarea ocupanților, oferind inovații și experiență în materie de servicii.

Atenție la clădiri și la ocupanții acestora

Alăturându-vă uneia dintre unitățile noastre de afaceri Business Solutions, veți juca un rol activ în domeniul ingineriei și al lucrărilor, al întreținerii multitehnice și al serviciilor pentru utilizatorii finali în cadrul managementului instalațiilor.
Aruncați o privire la posturile noastre vacante

Aruncați o privire la toate carierele noastre