Informații legale

Editor

Siteul www.vinci-energies.ro este publicat de VINCI Energies Romania SRL, o companie cu răspundere limitată, cu sediul social în:

Bucuresti, Strada Pictor Arthur Verona, nr. 17, Sector 1, Romania
Tel. : +40 (0)21 302 12 30 Fax : +40 (0)21 302 12 31

Hosting

Microsoft Ireland Operations Limited
One Microsoft Place,
South County Business Park, Leopardstown,
Dublin 18 D18 P521,
Irlanda

Înregistrată în Registrul comerțului și al comerțului din Dublin sub numărul 419 423 728.

Termeni și Condiții Generale de Utilizare

Datele prezentate in acest website au caracter strict informativ si nu angajeaza in nici un fel raspunderea VINCI Energies Romania SRL (in continuare “VINCI Energies Romania”). VINCI Energies Romania isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.

Continutul site-ului www.vinci-energies.ro va fi folosit numai in scopuri legale. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, publicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica, fara permisiunea prealabila scrisa a VINCI Energies Romania. Informatiile si materialele obtinute de pe sau prin intermediul acestui website si continutul www.vinci-energies.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora sau crearea de produse derivate.

VINCI Energies Romania nu garanteaza ca accesul la informatiile si datele transmise prin intermediul acestui website va fi neintrerupt sau fara erori, ca website-ul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorului este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorului sau ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind website-ul www.vinci-energies.ro va fi permanent in siguranta.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre VINCI Energies Romania a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc. Toate aspectele legate de utilizarea prezentului website sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile din Romania, orice litigii urmand sa fie supuse jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania.

VINCI Energies Romania poate modifica prezentele conditii de utilizare la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe website-ul www.vinci-energies.ro. Modificarile facute astfel sunt considerate acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca website-ul dupa afisarea lor.