Valorile VINCI Energies

VINCI Energies sustine valorile umane: solidaritate, incredere, antreprenoriat, responsabilitate si delegare.

valeurs vinci energiesRespectul acestor valori asigura existenta VINCI Energies dincolo de toate consideratiile pur economice.

Asumate de catre toti angajatii si toate angajatele unitatilor de business ale Grupului, ele stau la baza culturii si a modelului de management al VINCI Energies. De asemenea, acestea sunt inspiratia din spatele politicii de mediu si responsabilitate sociala.

Sa te alaturi VINCI Energies inseamna sa contribui la realizarile Grupului care imbunatatesc viata de zi cu zi, pregatind viitorul. Sa lucrezi alaturi de noi inseamna sa crezi in valoarile noastre.

Autonomie

Permitem exprimarea talentelor, acordand fiecarui angajat si fiecareu unitati de busineaa autonomia de a lua initiative. Unitatile de business isi definesc propriile strategii de dezvoltare si sunt abilitate sa le implementeze, in conformitate cu cultura Grupului. Delegarea le permite sa actioneze rapid, creativ si in directa legatura cu clientii. Acesta este un punct forte al VINCI Energies.

Resposabilitate

Succesul nostru depinde de responsabilitatea asumata de angajatii nostri, la fiecare nivel al organizatiei, indiferent de pozitia lor. Toti angajatii sunt responsabili fata de colegii lor pentru proiectele, clienti si unitatea de business din care fac parte.

Spirit intreprinzator

Recunoastem abilitatea fiecarei persoane de a lua initiativa, de a evalua riscurile, de a preconiza succesul si a-l obtine. Acest spirit ne permite sa fim inovativi.

Incredere

Alegem sa lucram intr-un mediu de incredere. Increderea este ceva ce este dat, meritat, rasplatit si le permite oamenilor sa lucreze impreuna tinand cont ca pot conta unul pe altul.

Solidaritate

Mai mult decat un principiu, solidaritatea este o realitate care este exprimata de catre retea: cunostintele, activitatile si resursele sunt partajate in cadrul Grupului pentru a imbunatatii eficienta si capacitatea de a actiona rapid.

Solidaritatea este exprimata si prin implicarea angajatilor in proiecte ale societatii civice. Acestia pot contribui alaturi de alti stakeholderi ai companiei, prin intermediul Fundatiei VINCI for the City, la proiectele acesteia.

Afla mai multe...