Despre VINCI Energies

In fiecare moment din viata dumneavoastra puteti beneficia de contributia grupului VINCI Energies. Noi contribuim la o lume in continua schimbare conectand infrastructura, cladirile si site-urile industriale la sisteme informatice si energetice menite sa imbunatateasca viata de zi cu zi.

Intr-o lume in permanenta schimbare, VINCI Energies se concentreaza pe conexiuni, performanta, eficienta energetica si date pentru un transfer rapid la noile tehnologii si pentru a sustine cele doua provocari majore: transformarea digitala si transferul energetic.

Pentru a tine pasul cu schimbarile pietei, VINCI Energies vine in sprijinul clientilor prin oferirea de solutii si servicii inovatoare din ce in ce mai des, de la proiectare la implementare, functionare si mentenanta.

Cu puternice radacini regionale si cu o structura agila, cele peste 1600 de unitatii de business ale VINCI Energies sporesc fiabilitatea, securitatea si eficienta energetica, infrastructura de transport si comunicatii, fabrici si cladiri.

 

VINCI Energies: organizatie descentralizata – valori comune

vinci-energies-1VINCI Energies aplica un model multi – local bazat pe valori precum antreprenoriat si lucrul in retea pentru toate expertizele, creand parteneriate cu clientii pentru a crea valoare adaugata.

Prezente in 51 de tari, cele 1600 de unitati de business actioneaza in infrastructura, industrie, tertiar si tehnologia informatiei si comunicatiilor (ICT).

Acestea sunt grupate in cinci branduri internationale – Omexom, Citeos, Actemium, VINCI Facilities si Axians – ce actioneaza impreuna cu brandurile locale sau regionale.

Unitatile noastre de business impartasesc o aceeasi cultura valori, in pofida diversitatii activitatilor, a liniilor de business si a structurilor. Bazele organizatiei si principile de management raman in acest fel identice pentru toate unitatile de business ale Grupului.

Puterea deriva din apartenenta la grupul VINCI

Grupul VINCI este un jucator major in constructii si concesiuni. VINCI Energies a reprezentat mai mult de un sfert din activitatea sa in 2015 (26.5% of revenue).

Afla mai multe...