Marcile noastre

Pentru a ne sprijini clientii in implementarea proiectelor, am dezvoltat marci bazate pe expertiza noastra.

Actemium - solutii si servicii pentru industrie

Actemium este marca industrială a VINCI Energies, ce oferă soluții și servicii dedicate în întregime proceselor industriale. Misiunea Actemium este de a-și sprijini clienții în vederea îmbunătățirii avantajului competitiv și a performanței industriale, prin: optimizarea productivității, reducerea consumului de energie, creșterea disponibilității și durabilității facilităților industriale, eficientizarea serviciilor de mentenanță și a costurilor, dedicându-se obiectivelor comune într-un mod inovator.

În Romania, reteaua Actemium este reprezentată prin șase unităti de business ale companiilor TIAB si SPOTING, active in industrie. Portofoliul Actemium Romania, include acum solutii si servicii la cheie in domeniile: electric, instrumentație și automatizări. Astfel, clientii industriali beneficiaza de un partener unic în toate fazele de derulare ale proiectelor, de la proiectare și inginerie, la implementare, punere in funcțiune și mentenanță.

Unitățile de business Actemium sunt specializate pe segmente de piață, fiecare cu expertiză specifică, dezvoltând soluții bazate pe cunoașterea proceselor din toate sectoarele industriale.

Combinând expertiza recunoscută cu abordarea segmentată și apartenența la rețea, unitățile de business Actemium furnizează soluții inovatoare și eficiente, adaptate specificității fiecărui sector industrial.

Cele 300 de unități de business Actemium din întreaga lume, unite sub o singură marcă, transformă această marcă 100% industrială, într-o rețea  atat locală, cât și globală.

Cu o cifră de afaceri de peste 2.1 miliarde de euro, 20.000 de specialiști în 38 de țări din întreaga lume, Actemium se poziționează ca lider de piața în soluții și servicii pentru industrie.

 

TIAB - un partener de incredere pentru industrie, infrastructura si sectorul tertiar

TIAB integrator de sisteme pentru industrie, infrastructura si tertiar.

Experienta dobandita de TIAB de-a lungul celor peste 65 de ani de expertiza le ofera capacitatea de a-si sprijini clientii in toate fazele de derulare a proiectelor, de la concept si proiectare, la implementare, punere in functiune si mentenanta.

Misiunea TIAB este de a anticipa nevoile clientilor si a le transforma in servicii si solutii personalizate.

Cu o retea de unitati de business, amplasate in intreaga tara, si bazandu-se pe competentele specialistilor sai, TIAB garanteaza parteneriate pe termen lung.

Echipele TIAB sunt dedicate implementarii unei game variate de solutii cu valoare adaugata, utilizand tehnologii inovative care garanteaza un nivel tehnic ridicat, precum si siguranta si calitatea proiectelor.

 

STIZO Industrial Services - Izolatii fabricate in Romania

 

Clientii STIZO Industrial Serives se pot baza pe know-how-ul companiei, consultanta constanta si exigente ridicate in privinta calitatii. Cu o experienta in domeniu acumulata pe parcursul a celor 60 de ani de activitate, STIZO Industrial Services detine o pozitie de top pe piata tehnicilor de izolare.

 

 

De-a lungul timpului, si-au demostrat competentele in:

  • izolatie termica si criogenica,
  • hidroizolatie,
  • izolatie fonica,
  • protectie la foc,
  • protectie anticoroziva,
  • constructii civile si industriale,
  • reabilitare de constructii.

 

VINCI Facilities - partenerul tau pentru facility management

VINCI Facilities, membra a grupului VINCI Energies, este partenerul tau de peste 10 ani in domeniul facility management.

VINCI Facilities ofera o gama variata de servicii de facility management care permit partenerilor lor o optimizare a costurilor lor si o eficientizare a proceselor.

Echipele VINCI Facilities sunt apte sa defineasca si sa livreze solutii facility managemen personalizate pentru a se potrivi nevoilor fiecarui client.

 

Afla mai multe...