Motive pentru a lucra la VINCI Energies

Angajatii nostri sunt nucleul succesului nostru. Multumita tie, talentului si abilitatilor tale, VINCI Energies isi realizeaza obiectivele

reasons_for_working_at_vinci_energies

Angajatii nostri sunt punctul cheie in succesul Grupului, acestia sunt cei mai buni ambasadori in relatia cu clentii si implementeaza strategiile noastre; din toate aceste motive ei sunt cele mai importante resurse pentru o dezvoltare împreună. De aceea initiativele voastre, proiectele voastre, angajamentul de a ne satisface clientii si de a evolua ne va permite sa continuam sa ducem la bun sfarsit cu succeso multitudine de proiecte diferite. Deci care este motivul pentru a lucra la VINCI Energies si de a imbratisa spiritual care ne diferentiaza?

Pentru ca noi cultivam spiritul antreprenorial

Sa iei initiative, sa evaluezi riscurile, sa previzionezi succesul si sa il obtii…. Cultura VINCI Energies este bazata pe un sentimentul de responsabilitate şi încredere în echipele noastre. Noi credem în angajaţii noştri şi în ideile lor. Ia parte la construirea viitorului alaturandu-te noua.

Pentru ca promovam diversitatea

Nu conteaza care este profilul tau, cautam bărbaţi şi femei care sunt motivati şi impartasesc pasiunea noastră pentru muncă. Le vom oferi aceleaşi oportunităţi cu acces la training şi perspective de dezvoltare a carierei. Aspiratia nostra comuna pentru a reuşi este puterea noastra. Alatura-te unui grup care este mandru de resursele lui umane.

Pentru ca te ajutam sa iti dezvolti competentele

Investim în dezvoltarea aptitudinilor si talentelor angajatilor nostri: coaching personalizat, training, oportunitati de cariera in cadrul Grupului… Oricare este profilul tau, noi cream mediul de care ai nevoie pentru a-ti îmbunătăţi competentele. Atingerea potentialului tau ne face mai puternici.

Pentru ca…

Succesele reale sunt cele pe care le partajam.

Xavier Hullard CEO VINCI, Reuil-Malmaison, FRANCE

reasons_for_working_at_vinci_energies2

Ne dezvoltam pe masura ce intregam noi talente, noi tehnologii şi dezvoltam diverse abordări… Acumularea de cunostinte este în mod clar un activ pentru toti şi acordam importanta schimburilor de experiente si colaborarilor in retea. Cooperarea între unităţile de business şi echipe este o parte integrantă a realitatii cotidiene, prin lucrul in retea. Partajam resurse, know-how şi activităţi. A lucra la VINCI Energies inseamna a lucra intr-un Grup in care oamenii invata de la alti oameni.

Alatura-te VINCI Energies. View our internships, apprenticeship and job offers