Dezvolta-ti competentele

Training, mobilitate, promovari: VINCI Energies faciliteaza schimburile de experienta in beneficiul carierei tale.

enhance-your-skillsO atentie speciala este acordata carierei si dezvoltarii competentelor tale. Toti angajatii beneficiaza de oportunitati dese pentru a discuta despre obiectivele si cariera lor impreuna cu coornodatorul lor in timpul interviului anual de evaluare. Aceasta intalnire este conceputa pentru a dezvolta mai bine relatia intre angajat si coordonatorul lui si pentru a spori increderea reciproca.

In timpul intalnirii, se face revizuirea anului trecut si se stabilesc obiectivele pentru anul urmator. Coordonatorul si angajatul discuta si posibilitatile de dezvoltare a carierei, nevoile de training sau posibile oportunitati de mobilitate. Aceasta abordare face posibila o imbinare a nevoilor Grupului cu aspiratiile angajatilor.

Traininguri in cadrul VINCI Energies

Furnizam traininguri pentru fiecare etapa a carierei profesionale si il consideram o investitie esentiala. Acest lucru permite unitatilor de business ale Grupului sa isi consolideze pozitia pe piata si sa isi pregateasca echipele pentru a face fata cu brio provocarilor actuale si viitoare. In 2015 am furnizat aproximativ aproximativ un milion de ore de training, in toate domeniile.

Academia VINCI Energies, nucleul trainingurilor Grupului

enhance-your-skills2In fiecare an, aproximativ 700 de sesiuni de training sunt livrate in cadrul academiei VINCI Energies. La acestea participa 10.000 de cursanti, angajati al Grupului. Academia furnizeaza 15% din trainingurile livrate in fiecare an in Grup. Situat in Montesson (Yvelines), acest centru de training cu un sediu de 1.200 m² ofera traininguri pentru cursanti din toata Europa. Retaua Academiei acopera toata lumea: Marea Britanie, Olanda, Germania, Spania, Portugalia, Brazilia, Indonezia, Maroc….

Academia are in prezent un catalog ce contine peste 120 de cursuri care sunt furnizate la sala, cat si online, cursuri care acopera intreaga plaja a domeniilor de expertiza VINCI Energies. Aceste traininguri sunt rezultatele unei munci de echipa, la care au participat specialist interni, cat si exteni, pentru a ne asigura de relevanta continutului programelor de training. O pate a trainingurilor sunt livrate de angajati ai Grupului: manageri de proiect, manageri Safety, directori, responsabili administrative – contabili, etc. Transmiterea cunostintelor sta la baza culturii VINCI Energies. 

Mobilitatea: o oportunitate pentru a evolua

enhance-your-skills3Toti angajatii pot aspira la un parcurs al carierei. Un grup precum VINCI Energies isi incurejeaza angajatii sa isi exprime dorintele si le ofera multiple oportunitati de cariera: mobilitate in cadrul celor 1.600 unitatilor de business ale Grupului, noi medii de lucru, alte domenii de activitate, noi responsabilitati, etc. In cadrul VINCI Energies, mobilitatea asigura interconexiunea competentelor si contribuie la schimbul si diseminarea ideilor constructive. Beneficiile unui proiect de mobilitate de success sunt pentru toti stakeholderi.